Till vår personal

God jul - vår duktiga personal

Det är ett händelserikt och lyckat år som vi snart lägger bakom oss. Vi kan inte nog poängtera hur mycket vi uppskattar våra fantastiska gäster och hur ni har stöttat oss under året. Dock såhär runt juletid vill vi skina lite extra ljus på dem som serverar vinet, lagar maten, putsar glasen och tar emot bokningar. Vår underbara personal. Det är dem som är det stora kugghjulet som för denna restaurang framåt. De gör ett fantastiskt jobb och utan dem så hade inte detta år varit möjlig. Något som vi är enormt tacksamma och stolta över.

Julen är en högtid som inbjuder till att visa denna uppskattning genom gåvor, något som vi tagit fasta på förr om åren. Detta år är inget undantag, dock ser gåvan lite annorlunda ut. I år vill vi att vår personal ska vara delaktiga i att göra något för andra. Tillsammans med Allstar och Jiab kommer Restaurang Cg att skänka 40 000 kr till Ung cancer. Med denna gåva vill hela Restaurang Cg vara med i kampen mot cancer och öka chanserna för kommande generationer.

 

Vi ser fram emot att spendera det kommande året tillsammans med vår personal samt gäster. Vi önskar er en riktigt god jul och gott nytt år!